Upcoming Dates

Thursday, January 4th, 2018

Kundaliniyogalärarutbildning 2018/2019

 

KUNDALINIYOGALÄRARUTBILDNING
med GURU DHARAM, ANNKI WARBERG-LANDAHL och KLAS LANDAHL

start jan 2018

(Läs allt om utbildningen HÄR)

VÄLKOMMEN TILL en unik yogalärarutbildning. Under vingarna av en av världens mest erfarna yogalärarutbildare, Guru Dharam Singh med team, kommer du guidas in i djupet av kundaliniyogans rötter och grundläggande tekniker. En utbildning där traditionell yogisk visdom förmedlas med expertis, glädje och hängivenhet, i en varm och upplyftande atmosfär, kantad av levande musik. En djup, transformerande resa på många plan.

YOGAN HAR kanske aldrig varit så viktig och behövd i världen som nu. I vårt högteknologiska samhälle, där informationsflödet är massivt och stressen breder ut sig, hjälper yogans mångtusenåriga tekniker oss att stå stadigt i oss själva, hantera stress och komma i kontakt med det som verkligen är sant och meningsfullt i våra liv. Yogan behövs och du kan vara med och sprida den!

DENNA UTBILDNING ger dig unika och kraftfulla verktyg så att du kan leva ditt liv i större balans – fysiskt, mentalt och känslomässigt. Du kommer utveckla ditt inre och yttre ledarskap samt öka din självkärlek och acceptans. Efter utbildningens avslut kommer du vara mycket väl utrustad att undervisa yoga själv och kan, om du vill, dela med dig av yogans juveler till världen omkring dig. 

UNDERVISNINGEN SKER delvis i Stockholm och delvis i retreatform på kursgård. 8 träffar utspridda över 13 månader.
På denna utbildning är den levande musiken väldigt närvarande – i morgonyogan (Aquarian Sadhana), till yogapass och meditationer, i kirtan och emellanåt någon konsert. Musiken öppnar upp hjärtat, vår innerlighet och hängivenhet.

UNDER UTBILDNINGEN får du stöd och guidning i din personliga process. Du som vill får även möjlighet att lära dig spela enklare mantran på något instrument.

Varmt välkommen med på en djup 
och meningsfull resa!