Upcoming Dates

Tuesday, March 27th, 2018

2,5 tim meditation – Ajai Alai
2,5 TIMMES MEDITATION - AJAI ALAI
Strålglans, självklarhet och full kraft!

Mantrameditation är ett säkert sätt att förändra spår och mönster i det undermedvetna och skapa mer närvaro i livet HÄR och NU. Varför styras av händelser från det förflutna när livet bjuder på massa spännande gåvor och möjligheter i detta ögonblick?

Denna morgon chantar vi mantrat Ajai Alai i 2,5 timme för att skapa en djupgående effekt. Mantrat är näst sista versen i Guru Gobind Singhs "Jaap Sahib" – ett poem som beskriver kvaliteterna av det gudomliga varandet som genomsyrar allt och alla. Genom att recitera detta mantra linjerar vi oss med dessa kvaliteter och förkroppsligar vår sanna natur. Det är ett mantra som ger inspiration och stärker vår 10:e kropp (Strålande kroppen), aktiverar våra högre chakran, löser upp depression och ilska och hjälper oss att kreativt och glädjefyllt ta oss förbi alla hinder som hamnar framför oss i livet.

Linjera med årstiden – mot upp vårens antågande med detta mantra som stärker din inre och yttre strålglans!

Mantrat är:

Ajai Alai - (Invincible, Indestructible)
Abhai Abai - (Fearless, Unchanging)
Abhoo Ajoo - (Unformed, Unborn)
Anaas Akaas - (Imperishable, Etheric)

Aganj Abhanj - (Unbreakable, Impenetrable)
Alakkh Abhakkh - (Unseen, Unaffected)
Akaal Dyaal - (Undying, Merciful)
Alekh Abhekh - (Indescribable, Uncostumed)

Anaam Akaam - (Nameless, Desireless)
Agaah Adhaah - (Unfathomable, Incorruptible)
Anaathe Pramaathe - (Unmastered, Destroyer)
Ajonee Amonee - (Beyond birth, Beyond silence)

Na Raage Na Range - (Beyond love, Beyond color)
Na Roope Na Raykhe - (Beyond form, Beyond shape)
Akarmang Abharmang - (Beyond karma, Beyond doubt)
Aganje Alekhe - (Unconquerable, Indescribable)

Det finns många fina versioner av detta mantra som du kan hitta på Youtube eller Spotify. Lär dig gärna mantrat utantill innan meditationen för en djupare upplevelse. Utskrifter av mantrat finns på plats.

Vi rekommenderar att du tar med något att täcka huvudet med, då blir effekterna av meditationen starkare och du kan härbärgera energin bättre.
Ta gärna med frukost så kan vi äta tillsammans efter meditationen!

Varmt välkommen!
Klas

TID: 27 mars kl 05:30-08:30
PRIS: 150 kr
PLATS: Stockholm Kundaliniyogacenter, Reimersholmsg. 79, Stockholm
ANMÄLAN: klas@kundaliniyogacenter.se

Monday, May 28th, 2018

Summer Radiance Intensive
För tionde året i rad bjuder vi in till en av årets höjdpunkter på Stockholms Kundaliniyogacenter – vår populära sommar detox-kurs. Under 11 härliga dagar gör vi yogapass och meditationer som ger spirande sommarenergi, och boostar oss med renande och näringstät kosthållning.

Det här är ett strålande tillfälle att bjuda in ökad energi och glädje i kropp och sinne, lätthet i systemet och vila ända in i märgen. Bästa starten på en skön sommar!

Under dessa 11 dagar kommer du få praktisera ett härligt pass med Kundaliniyoga och meditation varje dag, varav 6 gånger på centret. Du kommer följa en yogisk diet, delvis individanpassad. Du kommer få öka din medvetenhet kring mat och livsstil och ta hand om dig med yogiska tekniker och tänk. 

Programmet är väl beprövat och resultatet är garanterat. 
På så sätt är det enkelt – dedikera dig till programmet och följ det med hängivenhet! Detta är dessutom ett utmärkt tillfälle att få in yogan i ditt vardagsliv!

MÅN 28 MAJ: 17.00-20.00 ONS 30 MAJ: 18.00-20.00 
FRE 1 JUNI: 07.00-08.15 SÖN 3 JUNI: 8.00-10.00 
TIS 5 JUNI: 18.00-20.00 TOR 7 JUNI: 18.00-21.00 

Kursen, 6 st tillfällen, kostar 1300:- inkl kompendium med pass, 
meditationer, recept samt yogiska tips och råd. 
Du kan även droppa in alla dagar i mån av plats: FRE 180:- ÖVRIGA DAGAR 250:- 
Anmälan görs på hemsidan under kurser, www.kundaliniyogacenter.se

Varmt välkommen till något alldeles, alldeles extra!

Din hejarklack!
Annki och Klas

Tuesday, July 3rd, 2018

Mul Mantra Japa Retreat


mul mantra, japa, kundaliniyoga

MUL MANTRA JAPA RETREAT
6 dagar med Meditation och Kundaliniyoga
med Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl

Det här är ett mycket unikt tillfälle att få uppleva en Japa här i Sverige. Japa är att upprepa ett mantra tills mantrat sjunger av sig själv inuti dig. Ju mer vi chantar ett mantra desto mer aktiveras dess inneboende kraft och potential. 
I slutet av detta retreat kommer vi chanta Mul Mantra 9 timmar i sträck. Det är en djup meditativ upplevelse som kommer ge förändringar på många plan. 

RETREATET I STORT
- Tidig Morgonsadhana: yoga, chanting och sångmeditation till levande musik. 
- Frukost i tystnad 
- Förmiddagsworkshop ute i skogen. Här praktiserar vi pranayama i pranafylld natur och vecklar ut det vackra budskapet i Mul Mantra.
- Lunch och tid för vila, gunga i hängmattan, bada, hänga med andra yogisar, paddla kanot, plocka blåbär…
- Eftermiddagsyoga: ett långt, härligt, vibrerande yogapass, meditation, sång och vila till gong och klang.
- På kvällen samlas vi för massage, konsert, kirtan, dans eller trummande vid elden. Varje kväll är den vedeldade bastun vid sjön igång.
På fredagen går vi in i en dags tystnad som en förberedelse till Mul Mantra Japan som börjar på lördagen.
Japan pågår under 11 timmar. 2 av dessa timmar är till för vila, måltider och kortare promenader som du får disponera fritt. Du inspireras att meditera på Mul mantra i 9 timmar. Vid behov kan du sitta på stol och 5 min varje timme bör du stå upp för att hålla cirkulationen igång.

OM MUL MANTRA
Ett mantra är en ljudvibration som kan förändra tankar, känslor och medvetandetillstånd. När vi upprepar ett mantra under längre tid kan vi lösa upp blockeringar och expandera vår medvetenhet. Mul Mantra är en vision om enhet. Det är ett mantra som ger oss kontakt med det obegränsade och eviga i oss / vår obegränsade potential. Yogi Bhajan, mästaren i Kundaliniyoga, säger att när vi chantar detta mantra kan vi förändra vårt livsöde från en karmisk berg- och dalbana till ett liv av flöde och välgång.

NUMEROLOGI
Mul mantra innehåller 108 bokstäver (på sitt ursprungliga skriftspråk gurmukhi). 108 är ett nummer som återkommer igen och igen i skapelsen och som omfamnas av många andliga traditioner: en mala består av 108 pärlor, i indien finns det 108 heliga platser och i kroppen finns det 108 marmapunkter, i vediska ritualer upprepar man 108 olika namn av sin gudom, inom buddhismen pratas det om 108 olika känslor som behöver övervinnas för att nå Nirvana. Solens diameter är 108 gånger större än jordens. Avståndet mellan solen och jorden är 108 gånger solens diameter. Avståndet mellan månen och jorden är 108 gånger månens diameter.

1 står för enhet, 0 står för tomhet och 8 är symbolen för evighet. 
Vår andliga utveckling handlar om att gå från att vara någon (1) till att vara inget (0) till att vara allt (8).

LÄRARNA
Lärare är Annki Warberg-Landahl och Klas Landahl.
De är passionerade och erfarna yogalärare och musiker som brinner för att leva och sprida den yogiska livsstilen. De förmedlar yogan med värme, hjärta och kreativ inspiration.
Annki och Klas är en del av Stockholm Kundaliniyogacenter, de är Teacher Trainers på Kundaliniyogalärarutbildningen och håller flera uppskattade och inspirerande retreats och yogaresor varje år. De har släppt flera skivor med yogisk musik och sprider sångglädje både i Stockholm och på festivaler runt om i Sverige.

DATUM: 3-8 juli (ankomst kl 15 den 3:e, avresa kl 14 den 8:e)
PLATS: Shambala Gatherings, Borntorpet, Skinnskatteberg
KURSPRIS: 2.700 kr
BOENDE & MAT: 3.250 kr (helpension och boende i 2/3-bäddsrum)
ANMÄLAN OCH FRÅGOR: klas@kundaliniyogacenter.se